Pages

Ortalama Hesaplama Android Uygulama


Yine bir dönemin daha sonuna geldik.Yine her sene sonu tekrarlanan klasik sorular; sınıfı geçecez mi, yoksa kalacakmıyız, belge alabilcem mi diye hep düşünürüz.Kendimiz hesaplamaya çalışırız.
Ders notlarını hesapla ders sayısıyla çarp topla böl gibi uzun ve sıkıcı işlemleri E-okul Ortalama Hesaplama uygulaması ile rahatça yapabilirsiniz.

Türk yapımcıya ait olan uygulama öğrencileri çok rahatlatacak bir uygulama hazırlamış.Gayet basit olan uygulama ile son derece hızlı ve güvenilir şekilde ortalamamızı öğrenebilcez. İlkokul, oraokukul ve lise seviyelerinde çalışmaktadır.

Uygulama kullanımı ise; Öğrenci girişi yapılıp "Not Bilgileri" sayfasına gidildikten sonra Ortalama Hesapla tuşuna basmak yeterli olacaktır. Program listedeki dersleri otomatik olarak kayıt edecektir. Bundan sonra yapılması gereken tek şey bir kereliğe mahsus dönemdeki ders sayılarını girip "Kaydet" tuşuna basmaktır. Program sonraki seferlerde sizden ders sayısı istenmez. Zaten ders notları e-okul sayfasından alındığı için not girmenize gerek yoktur, otomatik olarak notlarınız güncellenir.
Uygulama hiç bir şekilde kişisel verilenizi saklamaz ve bütün veriler MEB'in kendi sunucularına gönderilir. Öğrenci girişi yapılmasının tek sebebi notların otomatik alınmasıdır.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

E-Okul Ortalama Hesaplama - screenshot thumbnailE-Okul Ortalama Hesaplama - screenshot thumbnailE-Okul Ortalama Hesaplama - screenshot thumbnail


UYGULAMAYI İNDİRMEK İÇİN: BURAYA TIKLAYIN.

Mücahit Ergül

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder