Pages

Fat Bike Bisikleri Günden Güne Yayılıyor

Fat Bike bisikletleri daha yeni çıkan bir bisiklet modeli değil.Uzun süredir piyasada olmasına rağmen şimdi ilgi duyuyor.İlgi duymasının en önemi sebeplerinden biri de her arazi şartına uyum sağlayabilmesi.Bu sayede yoğun kış şartlarında bile rahatça bisiklet keyfi sürebilirsiniz.

"Geniş jantlı bisikletler" olarak daha çok bilinen Fat Bike bisikletleri 10 cm veya daha büyük lastikler ve 65 mm kalınlığında da jantlar kullanılıyor.Tabiki bu özellikler "kum veya kar"da sürmek için oluşturulmuş.

Sadece pedal gücüyle çalışmıyor.Elektrikli motor akımından da etkilenmiş.Arabayla gezmek yerine bisikletinizle kum veya karda canlı ve daha gerçekçi olarak keyif sürüyorsunuz.Hem muhteşem haz veriyor ve hızı da 70 km kadar çıkıyor.

Gelelim para mevzusuna.Ülkemizde de tek tük yerde satılan Fat Bike'lar 4000 Tl'den başlayıp 5000-6000 Tl arası değişiyor.Elektrik motorlu versiyonu ülkemizde satılmıyor.Satılsa da 9000 Tl veya daha üstü olması olası.

Şubat sonunda yapılan bisiklet yarışlarında da görülen Fat Bike gittikçe yaygınlaşıyor.Salcano firmasının Türkiye'de satışını yaygınlaştırması bekleniyor.

Yaygınlaştıkça da fiyatı da düşecektir.

Son olarak da bir sitesi bulunuyor : gitmek için tıklayın.

Mücahit Ergül

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder