Pages

En İyi Türk Yapımı Mobil Oyunlar



1.DOLMUŞ DRİVER İSTANBUL

Dolmuş Driver 
En iyi Türk Mobil oyunlarda ilk sıraya Dolmuş Driver oyununu koymayı uygun gördüm.Benimde severek oynadığım oyunlardan biridir.İstanbul ilinde 3 farklı rotada, 4 farklı şoförle düz yolda yolcu alıp bırakma oyunudur. Oyunu popüler yapan bir özelliği ise oyun içi seslendirmeler.Oyunda ek olarak değişik kornalar, modifiye,  nitro var.Gerçekten yapımcı tarafınca profesyonelce hazırlanmış ve bir o kadarda komik sözler bulunmakta.Oyun vakit geçirmek ve eğlenmek için bire bir.Oyun Android ve İos platformunda bulunmaktadır.İndirmek için:

2.TRAFİK RACER


Trafik racer 
Bu oyunun yapımcısı Soner Kara. Oyun 4 farklı yolda, 27 araba ile ve 5 farklı modda oynanmakta. Son güncelleme ile polis takip modu eklendi. Gerçekçi grafiklerle oyunun tadına varın.  Oyunda amaç akan trafikte olabildiğince hızlı sürerek en uzun mesafeyi kaydetmek. Oyun  Android ve İos platformunda bulunmaktadır.  İndirmek için:


3.REAL BASKETBALL

Real Basketball
Basketbol oynamayı sevdiren ve 10 milyon indirme yapan başarılı bir türk oyunu daha. Parmağınızı sürerek hızını ayarlayarak basket atmak. 4 farklı saha, 6 farklı bölümden oluşan 3D grafiklere sahip bır oyun. Alternatif formalar ve toplar bulunmakta.Ve multiplayer özelliği ile dünya üzerinde başka kişilerle birlikte oynama. Oyun Android ve İos platformunda bulunmaktadır.İndirmek için:

Bunlar en çok indirilen ve beğenilen oyunlardı. Başka türk yapımı oyunlarda bulunmakta. Flick shoot, Flick Shoot 2, Kafa topu ve yenı cıkan KA FA adlı oyun, Onon gıbı bircok oyun bulunmaktadır.

Mücahit Ergül

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder