Pages

En İyi Warner Bros Oyunları


PC ve mobil platformdaki Warner Bros. şirketinin bana göre en iyi oyunu.1 ay kadar süre önce çıkması onun kalitesini değiştirmiyor.Oyun şu şekilde ; takımınız var rakipler var 3'er kişilik takımlar.Rakipleriniz güçlendikçe siz paranızla gelişmeye çalışıyorsunuz.Karakterler satın alabiliyorsunuz.Favorim : Subzero ! (bütün karakterler yok güncellemelerle gelebilir daha keyifli olabilir)




Süper kahramanlar ekibi ile kazanmaya veya çarpılmaya hazır olun.En geniş çaplı süper kahraman ekibi ile kendi takımınızla herkese meydan okuyun ! Mantığı Mortal Kombat X ile aynı.Oyunda online oynayabilirsiniz.Gelişmek zorlasa da sizi saracak bir oyun.Favorim : Batman ve Superman.




Filmden uyarlanmış harika oyun çalışması.300 Spartalı izlemeyen yoktur aramızda.Kalitenin buram buram koktuğu bir oyun.Gemiler üzerinde zorlu bölümleri atlattıktan sonra bitirebileceğiniz bir oyun.Oyun kısa sürüyor.Belki yeni bölümler gelmiş olabilir.İyi oyunlar :) .




WWE oyuncularının özel güçleri eklenmiş haliyle beraber oluşturulmuş oyun.Diğer 3 oyun gibibu da dövüş tarzı.Oyunun mantığı Mortal Kombat X,İnjustice oyunlarıyla aynı.WWE serisini sevenlerin oyunu.İyi keyifler.

Mücahit Ergül

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder